Kerkbalans


 

Kerkbalans

In Bergen op Zoom is er rond de Ontmoetingskerk een geloofsgemeenschap die in deze turbulente tijd probeert een omgeving te creëren van rust en zorgzaamheid. En het mooie is: U bent lid van deze gemeenschap! U bent altijd welkom om deel te nemen aan een of meer van de vele activiteiten. Er is voor ieder wat wils: creatief bezig zijn, het leerhuis, de maandelijkse boekenmarkt, de jaarlijkse barbecue, het kerkcafé, het inloophuis in de Williamstraat, of een bezoek aan onze zustergemeente in Torgau (D). Of als je nog jong bent: de jeugdclub Timeless 2.0 of de kindernevendienst of kleutervoorleesdienst. Houdt U van muziek dan kunt U meezingen in de cantorij Rejoice, of luisteren naar mooie muziek in de vespers en evensongs of wellicht een orgelconcert.

Maar het belangrijkste is misschien wel dat U elke zondag even afstand kunt nemen van de hectiek van alle dag die onze maatschappij vol prestatie- en productiedrang zo eigen is. In onze kerkdiensten is er ruimte om U te bezinnen, te luisteren naar Gods woord en naar muziek, en te zingen en te bidden. Samen met mensen die het ook belangrijk vinden dat we naar elkaar omzien en om elkaar geven. En nogmaals: U maakt deel uit van deze gemeenschap.

 

U begrijpt ook dat het in standhouden van onze gemeente kosten met zich meebrengt. Daarom verzoeken we U ook dit jaar weer om uw jaarlijkse bijdrage. Ook uw financiële deelname is belangrijk!

U kunt uw bijdrage overmaken aan: 

NL29INGB0006921612

t.n.v. Protestantse Kerkgemeenschap Bergen op Zoom

o.v.v. Kerkbalans

 

U kunt ook per iDEAL betalen via deze link:
https://site.skgcollect.nl/328/gift/formulier.html?id=2481

Bij opmerkingen graag melden: Kerkbalans.

 

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Bergen op Zoom