Torgau Jeugd Uitwisselingen

De Torgau jeugd uitwisselingen worden door een "eigen" commissie voorbereid en staan afzonderlijk van de Torgau commissie.

De jeugd uitwisselingen worden één maal per jaar georganiseerd waarbij wij de ene keer de jeugd uit Torgau ontvangen en het andere jaar wij met de jeugd naar Torgau toe gaan.
Hierbij is een mix van geloof, cultuur en sportactiviteiten het grootste programma onderdeel. De jeugd logeert altijd in een gastgezin, er word geprobeerd jeugdige jongeren met meerderen in een gastgezin te plaatsen.

Eind februari 2019  is er een leuke groep jongeren uit Torgau naar Bergen op Zoom gekomen.
Een fotoverslag zie je op de volgende link: Torgau Jeugduitwisseling 2019 (Nederland)

Dit jaar zullen we in oktober Torgau bezoeken. Van woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober 2020.
Het beloofd een bijzondere jeugduitwisseling te worden, zoals bekend zal Ds. Willem Vermeulen dit jaar voor de laatste keer meegaan.
De voorbereidingen zijn in volle gang, niet alleen jeugdleden in die in de leeftijdscategorie vallen worden uitgenodigd maar ook de de oud-deelnemers krijgen dit jaar een uitnodiging en zijn van harte welkom om deel te nemen. Binnenkort is er meer informatie terug te vinden hier op de website en voor de jeugdleden en oud- deelnemers per post.

Klik op Archief - Jeugduitwisseling Torgau op reportages terug te vinden en (oude). herinneringen op te halen.

 

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot willemvermeulen@ziggo.nl

De Torgau Jeugd voorbereidingen commissie bestaat uit de volgende personen:
ds. Willem Vermeulen, Sophie van Sluijs, Rob Blesgraaf, Marlies Blesgraaf, Jan-Peter Scheurwater, Maarten van Beek en Marcel Smidt

Inlogformulier