Bezoek koor Torgau 12-15 sept. 2019

BEZOEK KOOR TORGAU 12-15 SEPT.

Wat een gezellig weekend was dat met al onze gasten uit Torgau !

Er waren zo’n 40 koorleden en aanhang van de Johan Walter Kantorei ondergebracht bij gastgezinnen en we hebben samen met hen een heel druk programma afgewerkt.

Donderdag rond half 8 uur ’s avonds was er een warm welkom en ontvangst door de gastgezinnen.

Vrijdagochtend een interessante rondleiding op Fort de Roovere door 2 Duits-sprekende gidsen met een wandeling door de Mozesbrug en de toren van Pompejus met aansluitend een heerlijke lunch buiten in het zonnetje.

Daarna naar de binnenstad van Bergen op Zoom voor een ijsje, een bezoek aan de synagoge of het Markiezenhof.

Ans had heerlijke soep en een broodje kroket zodat het koor met een gevulde maag een prachtig concert kon geven in de Basiliek van Oudenbosch.

Zaterdag al op tijd inzingen en een concert in Oosterhout dat goed bezocht werd, snel in de bus en meewerken aan de vesper in de Ontmoetingskerk met aansluitend genieten van een super goed verzorgde barbecue samen met 100 gemeenteleden.

Zondag na de kerkdienst en de koffie zwaaiden we onze gasten uit met de uitnodiging om in 2020 aanwezig te zijn bij het afscheid van hun dirigent Ekkehart Saretz op zondag 5 juli 2020.

Uiteraard maken wij hier graag gebruik van om er een heel weekend van te maken zo noteer in uw agenda: 2-3 t/m 5 juli 2020 Torgau

Er zijn dan diverse ander aktiviteiten in Torgau, dus dat zal weer een leuk weerzien zijn.

Wees allen van harte uitgenodigd, wie weet kunnen we ook met een volle bus naar Torgau !

Verdere informatie volgt t.z.t.

Ina Hageman en Riet Fransen