Seniorenreisje naar de Betuwe

De senioren maakten op zaterdag 1 juni het jaarlijkse busreisje. 
Deze keer ging het richting Buren in de Betuwe, waar we na de koffie met gebak in restaurant “De Swaen”een bezoek brachten aan het Oranje museum, waar een prachtige verzameling Oranje attributen te zien was. 

Na het weer verzamelen werd het tijd voor de lunch in restaurant “De Betuwe”, waarvoor we weer even terug moesten rijden naar Tiel. De lunch was ook prima verzorgd, maar we moesten weer snel opbreken, want er stond nog een mooie vaartocht op de Linge op het programma. 
Dus weer in de bus en naar Geldermalsen gereden, waarna we scheep gingen op het motorschip Lingestroom.
De vaartocht duurde twee uur en dankzij het mooie weer konden de meeste van ons zonnen op het promenade dek, maar ook hieraan kwam een einde.Onze chauffeur bezorgde ons een onvergetelijke thuisrit via Zaltbommel, het land van Maas en Waal, het land van Heusden en Altena, langs Geertruidenberg- Made- Zevenbergen- Etten Leur en via de A58 weer terug naar onze thuisbasis Bergen op Zoom.

Rest nog te vermelden dat onze rolstoel en rollator reizigers goed verzorgd werden, doordat er een Rode Kruis busje met chauffeur ter beschikking stond,. 

Namens allen hartelijk dank voor de fijne dag.
Mevr. Zieck-Haster

preview1.jpgpreview2.jpgpreview3.jpgpreview4.jpgpreview5.jpgpreview6.jpgpreview7.jpgpreview8.jpg