INSCHRIJVEN VOOR corona-proof TELEFOONSPEL op 13 december: Strijden voor Moldavië!


Voor wie?
Voor iedereen die mee wil doen! Je kunt het individueel spelen of als team: als stel of met het gezin of groep waarmee je woont.
Wanneer?
Zondag13 december van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Wat heb je nodig?      
Een smartphone met WhatsApp. Heel veel zin in een middag plezier!
 
Meld je aan voor 10 december!
Stuur een WhatsApp bericht (1 per deelnemend team) naar de spelleider Ingrid Bras 06-51776440. Vermeld hierin het aantal leden voor jouw team met hun namen.             
Ingrid zal van alle teams een groepsapp aanmaken en via die groepsapp wordt het spel gespeeld.
 
Wat gaan we doen?
Via de groepsapp zullen er allerlei opdrachten worden verzonden die je binnenshuis gaat uitvoeren. De opdrachten worden ingeleverd door  middel van antwoorden, foto’s en filmpjes. Dat wordt GENIETEN! Je gaat zelf met je team met de opdrachten aan de slag gaat EN je ontvangt allerlei foto en filmmateriaal van de andere deelnemers!
 
Kosten?
Ieder deelnemend team ontvangt achteraf een betaalverzoek om een vrijwillige bijdrage te leveren voor het deelnemen aan het spel. Je bepaalt dus zelf wat een middag plezier waard is en welk bedrag je hiervoor over wil maken
De opbrengst is geheel voor het goede doel van de ZWO: Brabant voor Moldavië; Home care. Home care geeft zorg aan sociaal kwetsbare mensen in Moldavië en komt op voor hun rechten, door middel van het verstrekken van thuiszorg voor ongeneeslijk zieken en het ondersteunen van     mantelzorgers. Mensen worden ondersteund op fysiek gebied, maar ook op emotioneel, spiritueel en sociaal vlak.

De ZWO-commissie: Alison, Ingrid, Jo, Kees en Marlies