ZWO - CAKE verkoop eerste en vierde zondag van de Advent

De ZWO grijpt de komende Adventsperiode aan voor een aantal bijzondere acties. Er wordt twee keer een cakeverkoop georganiseerd. De opbrengsten zijn bestemd voor de actie Brabant voor Moldavië, die we via Kerk in Actie steunen. Het project dat we is Home care, een organisatie die thuiszorg en ondersteuning voor mantelzorgers biedt in Moldavië. U leest er meer over via de blauwe link.

Cakeverkoop 1e Advent 29 november (Sinterklaasthema) en 4de Advent op 20 december.
De cakeverkoop van de ZWO is wel bekend. Deze zondag regelen we allerlei lekkere baksels in Sint-thema. De baksels worden per 4 stuks in zakjes voorverpakt, kleinere baksels zoals pepernoten natuurlijk in een grotere hoeveelheid. De zakjes zijn te koop voor 2 euro per stuk. De verkoop vindt op twee momenten plaats.
Ten eerste kunt u digitaal een of meerdere zakjes bestellen via . Deze kunt u dan na de dienst in de kerk ophalen óf wij kunnen deze eventueel ook bezorgen. De tweede optie is dat u na de dienst langsloopt en een zakje meeneemt. Betalen kan contant of digitaal, want we kunnen ter plekke een betaalverzoek sturen. Als u zorgt voor voldoende bestellingen, zorgen wij voor genoeg baksels! 
De ZWO-commisie: Alison, Marlies, Jo, Ingrid, Kees.