Torgau jeugduitwisseling / Zaterdagavond - Hollandse avond

De Hollandse avond,

We kwamen terug uit Wittenberg en we begonnen met het versieren van de kamer waar we die avond zouden gaan gaan eten. De liedjes die we gingen zingen waren we aan het oefenen en het eten werdt voorbereid. Die avond was de drescode Vastenavond, iedereen had een zaddoek om en gordijnen etc.

Als voorgerecht hadden we een groentesoep. Ook werd het lied Brabant gezongen en gespeeld, en ook vanwege het vastenavond thema: "Liever te dik in de ... dan een feestje gemist" Dat was natuurlijk een groot feest! Het hoofdgerecht bestond uit rijst met chilliconcarne en een komkommer-tomatensalade.

Hierna werd het lied "shape of you" van Ed Sharon gezongen. En als dessert vla met chocolade en slagroom! Iedereen wilde nog een 2de toetje. Echt iedereen was er die avond, we hadden voor 60 mensen gedekt en moesten zelfs borden bijhalen. Alleen maar leuk natuurlijk!

Aan het einde kregen de mensen koffie of thee met heerlijke koffieboontjes en konden ze nog even gezellig kletsen. Nadat iedereen weg was moest alles worden opgeruimd (wat dus behoorlijk veel was) gelukkig stonden Marcel en Marlies samen met de Duitse Isabell af te wassen en ging dat super snel! Aan het einde bleven we met de Jeugd nog even en dat was super gezellig!

Robin

 

01.JPG02.JPG03.JPG04.JPG05.JPG06.JPG07.JPG08.JPG09.JPG10.JPG11.JPG12.JPG13.JPG14.JPG15.JPG16.JPG