Aangepaste kerkdiensten rondom Kerst - Oud en Nieuwjaar

 

Online kerkdiensten vanuit onze kerk zijn te volgen via de facebookpagina van onze kerk: Protestantse kerk Bergen op Zoom.
Een link naar de uitzending wordt geplaatst op de website van de kerk. In de rechter boven hoek op de beginpagina.
Het is ook mogelijk om te luisteren naar de webradio van onze kerk, via kerkomroep.nl.Hier volgt een update en aanpassing van de kerkdiensten te komende weken.


Helaas heeft ons het bericht bereikt dat dominee Wim Lolkema positief getest is op het COVID-19 virus. We zijn er erg door geschrokken natuurlijk. We wensen dominee Lolkema veel beterschap toe de komende tijd. 

Doordat Wim Lolkema uitvalt en niet beschikbaar is voor zijn taken de komende weken, hebben we nieuwe besluiten moeten nemen en naar oplossingen gezocht voor met name de kerkdiensten die hij zou leiden. We zijn met onze beide predikanten, en de andere Protestantse Gemeenten op de Brabantse Wal, steeds in constructief overleg geweest op zoek naar oplossingen. De overige werkzaamheden van dominee Lolkema zijn stilgelegd. We zullen u op de hoogte houden wanneer ds. Lolkema zijn werk kan hervatten.

Het is en blijft natuurlijk onze eerste prioriteit om alle activiteiten in onze kerk cornoa-veilig uit te voeren voor alle betrokkenen en gemeenteleden. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de actuele stand van zaken rondom de kerkdiensten en de online vieringen.

We vertrouwen erop dat we de meest passende oplossingen hebben gevonden. Wij bedanken de andere gemeenten van de Brabantse Wal hartelijk voor de steun en de medewerking ten aanzien van de links en de oplossingen. We wensen de PG Ossendrecht/Woensdrecht heel veel sterkte met de opvang van de activiteiten van ds. Wim Lolkema. 

Voor vragen of meer informatie over deze maatregelen en de gevolgen voor onze gemeente neemt u bij voorkeur contact op met ondergetekende, voorzitter van de kerkenraad, telefoon 06-48178992 of Eric van der Geer, onze scriba, telefoon 06- 25097721.

 

Kerkdiensten:


Donderdag 24 december - de dienst van 19.00 uur vervalt.

Donderdag 24 december - 22.00 uur vanuit de Protestantse Kerk Steenbergen:
Een link naar deze uitzending: wordt 10 minuutjes voorafgaande de dienst geplaatst op deze link of via de volgende link: Kerstnachtdienst vanuit Steenbergen - 24-12-2020 22.00 uur - Voorganger Ds. Willem Vermeulen. Liturgie van deze kerkdienst: klik hier

Een tweede optie zou kunnen zijn:
Donderdag 24 december - 22.00 uur vanuit de Sint Martinuskerk te Halsteren
Een link naar deze uitzending: Kerkdienst Kerstnachtdienst - 24-12-2020 22.00 uur - Voorganger Ds. Henk van het Maalpad


Vrijdag 25 december - 10.00 uur: eerste kerstdag - voorganger ds. W. Vermeulen vanuit de Ontmoetingskerk
Een link naar de uitzending: Kerkdienst 1e Kerstdag - 25-12-2020 10.00 uur - Voorganger Ds. Willem Vermeulen
Liturgie: Liturgie 1e Kerstdag , 25 december 2020

Let op tijdstip! De tweede kerkdienst die dag vervalt.

 

Zondag 27 december - 10 uur vanuit de Sint Martinuskerk te Halsteren
Een link naar de uitzending: Kerkdienst 27-12-2020 - 10.00 vanuit de Sint Martinuskerk Halsteren
L
iturgie: klik HIER

 

Vervallen van extra kerkdienst op oudejaarsavond:
Donderdag 31 december 2020 - 19.00 uur: deze dienst vervalt

 

Zondag 3 januari 2021 - 10.00 uur vanuit de Ontmoetingskerk
voorgangers ds. Willem Vermeulen.
Voorstellen en verbinding jeugdwerker Paulien Honcoop.