Uitzending Kumba 2002

Werken aan het Presbyteriaans Theologisch Seminarie te Kumba.

 

Op 15  februari 2002 zijn Werner Pieterse en Mariette Matthijsse met hun 2 zonen Joël (4) en Nathan (1) naar Kumba in Kameroen vertrokkenZij wonen in Kumba zullen daar aan het Theologisch Seminarie van de Presbyterian Church in Cameroon (PCC) werken. Werner en Mariette zijn verbonden aan de classis West Brabant.

Tijdens de kerkdienst in de ontmoetingskerk op 3 februari 2002 werd het paar officieel 'uitgezonden'

De dienst werd opgeluisterd door het koor De Sunday Singers, olv Mevr. Corina Overgaauw Na afloop was er de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen en met elkaar koffie te drinken.

 

Hieronder een fotoreportage, bij enkele foto's is een toelichting bijgeschreven

kumba-foto-1.jpgkumba-foto-2.jpgkumba-foto-3.jpgTijdens de kerkdienst in de ontmoetingskerk op 3 februari 2002 werd het paar officieel 'uitgezonden'De dienst werd opgeluisterd door het koor De Sunday Singers, olv Mevr. Corina OvergaauwOp deze foto ziet u vlnr. Mw. Ria van der Geer, Mariette Mathijse, ds. Werner Pieterse, ds. Willem Vermeulen, ds Willem Lolkema en Eric van der Geer.Op deze foto ziet u vlnr. Mw. Ria van der Geer, Mariette Mathijse, ds. Werner Pieterse, ds. Willem Vermeulen, ds Willem Lolkema en Eric van der Geer.hier ziet u studenten van het Presbyteriaans Theologisch Seminarie in Kumba, Kameroen. Hier ziet u studenten die zojuist hun pakket boeken gekregen voor hun studie theologie