Jubileumdienst Ds Willem Vermeulen

Op zondag 2 juni was Ds W. Vermeulen 25 jaar predikant, ter gelegenheid daarvan was er op die zondag een feestelijke dienst. Pastor Rud Smidt,  ds Sophie Bloemert  en Willem Vermeulen gingen voor in deze dienst.

Een dienst waarin de gelijkenis van de zaaier centraal stond. Bij het horen van het verhaal kon je je afvragen wie jij in het verhaal was, het graan, de akker,de rots of de distel. Soms ben  je van alles wat, belangrijk is dat we het verhaal door vertellen. Tijdens de dienst zong het kinderkoor dat tijdens hun laatste lied werd aangevuld als een soort Flashmob met zangers die ooit op het kinderkoor hadden gezeten en nu ook weeral kinderen hadden. Na hun lied “je mag er zijn”werd er voor de jubilaris het zelfde lied, maar dan met een toepasselijk tekst gezongen wel met zelfde refrein ”jij mag er zijn”

Na de dienst werd Willem Vermeulen toegesproken door de voorzitter van de kerkenraad die hem een cadeau aanbood namens de gemeente. Burgemeester Dick de Cloe nam bezit van het spreekgestoelte en roemde Willem om zijn betrokkenheid bij Kerk en samenleving in  Bergen op Zoom. (hij staat oa bekend om zijn snelheid van reageren) sprak de burgemeester en vertelde verder dat hij niet met lege handen was gekomen. Hij had een boodschap van de koning bij, deze behaagde het om Willem te benoemen tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

Na de dienst was er gelegenheid om Willem en Lia te feliciteren. Overladen met cadeaus en felicitaties ging familie Vermeulen huiswaarts.

 

Overige artikelen rondom het 25-jarig jubileum:

 
{AG}archief/2013/25jarig-jublileum-willem-vermeulen2-juni{/AG}
 

Inlogformulier