Timeless Kamp 2013 - Wie is de Mol?

Vrijdag de 13e september vertrokken we met zijn tienen naar zeeland voor een weekend kamp met als thema: Wie is de Mol?. De Mol heeft als opdracht alle spellen die gedaan worden te saboteren. De anderen moeten juist de spellen zo goed mogelijk doen om punten te verzamelen. Iedere dag wordt een vragenlijst ingevuld. Ook daar is voor ieder goed antwoord een punt te verdienen. De punten zijn kralen, die je aan een schoenveter moet rijgen en die ook door andere spelers "gestolen mogen worden".

Toen de ouders ons brachten regende het pijpenstelen, maar gelukkig klaarde het bij het opzetten van de tent al op. Toen de tenten waren opgezet en de frietjes achter dde kiezen was het tijd om luchtbedden op te pompen. Helaas met maar één luchtbedpomp, dus moesten we allemaal helpen blazen en konden we pas veel later met de dropping starten (een actie van de Mol?...). De dropping was koud, maar gelukkig niet al te nat.

Zaterdag regende het 's ochtends weer en zijn we gaan glow-in-the-dark golfen. Met 3D-brillen op was het golfen in een indoor-oerwoud. "s middags klaarde heb op en konden we eindelijk naar het strand voor de strandspellen als: wasknijper-tikkertje en ratten en raven. Terug op de camping was het tijd om te koken en intussen een paar rondjes andersom verstoppertje. Na alle spellen is er al flink wat "geMold" en zijn de verschillen in puntenaantallen (fel-begeerde kraaltjes) groot. Het moordspel is het laatste spel om punten mee te verdienen zaterdag. Na dit spel maken we nog een nachtelijke strandwandeling.

Zondag is er nog net tijd om een paar rondjes te weerwolven en de Mol bekend te maken. Op de laatste groepsfoto is te zien wie dat was...

 

Hieronder een leuke foto reportage van de afgelopen dagen ...

foto-01.JPGfoto-02.JPGfoto-03.JPGfoto-04.JPGfoto-05.JPGfoto-06.JPGfoto-07.JPGfoto-08.JPGfoto-09.JPGfoto-10.JPGfoto-11.JPGfoto-12.JPGfoto-13.JPGfoto-14.JPGfoto-15.JPG