Startzondag 2002

Vandaag was de startzondag van het seizoen 2002/2003.
Vanwege de restauratie van onze kerk, gehouden in de Gertrudiskerk.

Een van de activiteiten was het begin van de bloembollen actie door de jeugdcommissie.
Bij binnenkomst in de kerk kreeg iedereen de folder uitgereikt. 

Ook de jongste jeugd leverde een bijdrage aan deze feestelijke dienst. Evenals de koren Con Amore en de Sunday Singers
Het thema van de dienst was “wijngaard” wat met behulp van de volgende items “vieren, delen, leren en dienen” verder is uitgewerkt.
Na afloop van de dienst, was er tijd voor koffie en broodjes. Het gedeelte "delen" werd hierbij gelijk in de praktijk gebracht want iedereen had zijn eigen lunchpakket meegebracht, en dat werd gedeeld met alle aanwezigen.

Na deze koffie/lunch en de gelegenheid om "even bij te praten" was het tijd voor het middagprogramma, uitgelegd door Ingrid Osinga en Geert de Haan.
5 Commitee's hadden in de kerk een hoekje in beslag genomen en vertegenwoordigers stonden klaar om alle vragen op hun specialiteit te beantwoorden en ook om vragen te stellen.

Hier ziet u op onderstaande foto's de hoek van de Pastorale raad. Hier kon gekozen worden uit meer dan 100 foto's. De bezoekers mochten een foto uitkiezen en vertellen waarom ze deze foto speciaal vonden ten aanzien van het pastoraat. Er kwamen heel interessante discussie's uit voort.
De diaconie was vertegenwoordigd en beantwoorde alle vragen door gemeenteleden gesteld.

Wat minder bekend, de werkgroep "Vorming en Toerusting". Zij presenteerden een indrukwekkende lijst met activiteiten voor het komende seizoen.
Over deze werkgroep binnenkort meer op deze site.

Ook het College van Beheer, mocht zich verheugen in een grote belangstelling. Dat is ook niet verwonderlijk natuurlijk nu we middenin een omvangrijke restauratie zitten. Tijdens deze gesprekken konden we luisteren naar gitaarmuziek van Dries van Leeuwen. 
De jeugdraad was uiteraard ook vertegenwoordigd. Zij wilden vooral in gesprek komen met ouders van tieners en hebben de gelegenheid vooral aangegrepen om te weten te komen wat men verwacht van het jeugdwerk binnen onze kerk en wat men mist.

Na afloop kregen we nog 2 prachtige nummers te horen, gezongen door Sophie van Leeuwen en Roosje Hendrickx, begeleid door Dries van Leeuwen.

 

preview1.jpgpreview2.jpgpreview3.jpgpreview4.jpgpreview5.jpgpreview6.jpgpreview7.jpgpreview8.jpgpreview9.jpgpreview10.jpgpreview11.jpgpreview12.jpgpreview13.jpg