Kinderkerstviering met de gezinskerstviering

Ook dit jaar was het kinderkerstfeest een erg groot succes. Met ruim 90 kinderen hebben we in de Ontmoetingskerk het kerstfeest gevierd op maandag 24 december.
In de kerk zijn de kinderen aan de slag gegaan met het instuderen van een liedjes. Tussen de bedrijven door mochten de kinderen een kerstvideo kijken. 

De kinderen werden om 17.00 uur hartelijk ontvangen door de leiding van de kindernevendienst
In de grote zaal genoten de kinderen van een kerstetentje dat bestond uit lekkere broodjes, eierkoeken en lekker beleg…..vooral véél hagelslag. De kinderen werden bediend door echte obers.

Er waren maarliefst 10 leid (er) sters van de kinder nevendienst en er was veel hulp van jongeren die mee hielpen met het dekken van tafels en het afwassen van alle messen, borden en glazen!
Ook de kosteressen waren druk in de weer om alles zo goed lopend te houden!

's Avonds om 19.00 uur begon de gezinsviering. Alle ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden waren hierbij aanwezig. Tijdens deze viering hebben de kinderen de liedjes gezongen die zij 's middags hebben geleerd.
De dienst met als Thema " Dromen van een wereld vol licht " was ook een goed bezochte dienst met heel veel kinderen en niet te vergeten ouders! Ds. ten Kate ging voor! 

Uiteraard was het kinderkoor onder leiding van dhr Dries van Leeuwen ook van de partij en zongen een aantal hele leuke liedjes! Het was een hele leuke dienst!

Iedereen die geholpen heeft, hartelijke dank!

 

{AG}archief/2001/kerstkinderen2001{/AG}

Inlogformulier