Algemeen

Vrijdagochtend 15 mei zijn beide predikanten in de Ontmoetingskerk en kunt U hen bellen. De web-radio staat aan dus kunt U ook meeluisteren. Gemeenteleden kunnen via de webradio elkaar de groeten doen en ondertussen kunnen we muziek laten horen. Zowel CD als live uitgevoerd! Een heel experiment.

Hoe werkt het:

  1. U zet op uw vertrouwde manier de “kerktelefoon”of webradio aan. Per computer kunt U inloggen via www.kerkomroep.nl en dan kiezen voor Bergen op Zoom, de Ontmoetingskerk. De lijn is vanaf 5 voor 10 “open”. U hoort dan ofwel muziek ofwel één van beide predikanten aan het woord.
  2. U kunt tussen 10 en 12 uur bellen met het tel. nr van de Ontmoetingskerk: 0164-236165. In de uitzending wordt U dan te woord gestaan en uw bericht doorgegeven aan andere luisteraars.
  3. Tijdens de uitzending kunnen CD’s worden gespeeld, maar dan willen we graag vooraf weten wat uw verzoeknummers zijn. Ook kunnen de predikanten zelf muziek maken op resp. vleugel of orgel. Maar ze moeten wel even oefenen natuurlijk. Dus ……. 

We horen graag vooraf uw verzoeknummer via het mailadres van één van uw predikanten. willemvermeulen@ziggo.nl of w.lolkema@gmail.com  En nu maar hopen dat alles werkt. Graag tot aan de telefoon en tot in de uitzending.

Inlogformulier